Drejt një të ardhme më të mirë!
Green Card USA

Persona të cilët i kanë besuar shërbimit tonë deri sot. Të mirëpresim edhe ty!

Përse ne?
  • Garantojmë aplikime për Green-Card sipas kritereve zyrtare të Shtetit Amerikan, që të mos skualifikoheni nga gabime të mundshme!
  • Pranojmë aplikimet tuaja 365 ditë të vitit dhe i dërgojmë ato në kohën e duhur.
  • Pranojmë fotot tuaja dhe me anë të postës në formë letre, duke i proçesuar më pas në formë dixhitale.
  • Ju mundësojmë ti modifikoni të dhënat tuaja kurdoherë (si adresën, e-mail, nr. e tel., gjëndjen civile etc…)
  • Nivel i lartë sigurie, 128bit SSL Encrypted Connection, për të dhënat e memorizuara në serverin tonë.

Emigroj.com

mundësojmë aplikime për llotarinë e vizave Amerikane

Bashkohu njoftimeve me e-mail

Regjistrohu falas në listën tonë për të marë të rejat më të fundit.

Regjistrimi përfundoi me sukses. Ju faleminderit!