Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2022

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2022

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2022 Si vjet, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2022, do te hapet zyrtarisht te mërkurën me date 7 Tetor 2020, dhe do te mbyllet po te mërkurën me date 10 Nëntor 2020. Duke filluar nga viti 2019, qeveria amerikane ka...

Bashkohu njoftimeve me e-mail

Regjistrohu falas në listën tonë për të marë të rejat më të fundit.

Regjistrimi përfundoi me sukses. Ju faleminderit!