Receta gatimi clasike shqiptare

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2020

Si vjet, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2020, do te hapet zyrtarisht te mërkurën me date 3 Tetor 2018, dhe do te mbyllet po te mërkurën me date 6 Nëntor 2018.

Sipas U.S. DEPARTMENT OF STATE, aplikimet per kete vit nuk do te pesojne ndonje ndryshim domethenes nga ai i vitit te kaluar. Do te kete vetem disa ndryshime te vogla ne plotesimin e formularit, te cilat nuk jane bere ende publike.

U.S. DEPARTMENT gjithashtu thekson se te lindurit ne shtetet e me poshtme, NUK mund te marrin pjese ne programin e llotarise per vitin 2020:

Bangladesh, Brazil, Canada, China (mainland-born), Colombia, Dominican Republic, El Salvador, Haiti, India, Jamaica, Mexico,Nigeria,Pakistan, Peru, Philippines, South Korea, United Kingdom (except Northern Ireland) and its dependent territories, and Vietnam.
Te gjitha shtetet e tjera, duke perfshire ketu dhe Shqiperine e te gjithe nenshtetasit shqipetar kudo qe ndodhen, jane te klasifikuara si te pranueshme ne pjesëmarrjen e programit te llotarise DV-2020.

 

Regjistroje sot aplikimin tënd me ne

Bashkohu njoftimeve me e-mail

Regjistrohu falas në listën tonë për të marë të rejat më të fundit.

Regjistrimi përfundoi me sukses. Ju faleminderit!