Receta gatimi clasike shqiptare
data e aplikimeve 2022

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2023

Si vjet, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2023, do te hapet zyrtarisht te mërkurën me date 6 Tetor 2021, dhe do te mbyllet po te mërkurën me date 10 Nëntor 2021.

Duke filluar nga viti 2019, qeveria amerikane ka vendosur si detyrim dhe pashaportën për të gjithë aplikuesit!
Pra, për të aplikuar në Llotarinë Amerikane duhet të zotërosh edhe një Pashaportë të vlefshme dhe jo të skaduar!
Nëse nuk ke një pashaportë, ose ke një të tillë por eshtë e skaduar, nuk mund të aplikosh në llotarinë amerikane.

U.S. DEPARTMENT gjithashtu thekson se te lindurit ne shtetet e me poshtme, NUK mund te marrin pjese ne programin e llotarise per vitin 2023:

Bangladesh, Brasile, Canada, Cina (perfshire Hong Kong SAR), Colombia, Repubblica Dominicana, El Salvador, Guatemala, Haiti, Honduras, India, Giamaica, Messico, Nigeria, Pakistan, Filippine, Corea e jugut, UK (pervec Irlandes veriut) dhe te gjitha territoret e varura nga Venezuela dhe Vietnami.
 
Te gjitha shtetet e tjera, duke perfshire ketu dhe Shqiperine e te gjithe nenshtetasit shqipetar kudo qe ndodhen, jane te klasifikuara si te pranueshme ne pjesëmarrjen e programit te llotarise DV-2023.
 
 

 

Regjistroje sot aplikimin tënd me ne

Bashkohu njoftimeve me e-mail

Regjistrohu falas në listën tonë për të marë të rejat më të fundit.

Regjistrimi përfundoi me sukses. Ju faleminderit!

Shares
Share This